Přihlášení
Nick
Heslo
 

Členové SK Jiří TeaMu

Jméno:Pavlína Maráčková
Ročník:1981
Disciplíny:MTB, cyklokros
Úspěchy:Dosavadní větší úspěchy: 1996, 1997 - 1. místo na Mistrovství kraje v ploutvovém plavání - 400m, 4. místo na MČR v plout. pl. - 400m
2005 - celkové pořadí v ČP MTB XC - 7. místo 2005 - celkové pořadí v SP MTB XC - 1. místo 2005 - celkové pořadí v ČP - Cyklokros 3. místo 2005 - vítězka maratonu MTB Rusavská 50-ka 2005 - vítězka ČP v cyklokrose - Česká Lípa, Hlinsko - 1. místo 2005 - MČR - Bravexterra - terénní duatlon - Karlovy Vary - 3. místo 2006 - nic moc, vracely se záněty dýchacích cest - celkové pořadí v SP MTB XC - 5. místo - vítězka maratonu MTB Rusavská 50-ka - celkové pořadí v ČP Cyklokros - 3. místo - celkové pořadí v Oderském poháru - Cyklokros - 1. místo 2007 - celkové pořadí v ČP Cyklokros - 3. místo - celkové pořadí v SP MTB XC - 4. místo - vítězka krajského seriálu MTB XC závodů
"O mně":Něco o mně: K závodní cyklistice jsem se dostala před 5-ti lety, předtím se má pozornost soustředila na závodní formu ploutvového plavání a vodního záchranářství. První sezónu jsem oblékala modré dresy SK Šafrata Bohumín, které jsem o rok později vyměnila za modro-žluté barvy SK JIŘÍ TEAM Ostrava. Nejen k srdci mi od počátku přirostla horská cyklistika - MTB XC, později následována cyklokrosem. V současnosti studuji předposlední ročník specializovaného oboru - tělesná výchova a sport na Univerzitě Palackého v Olomouci a připravuji se na novou sezónu, která je již za dveřmi. Plány do budoucna? Vítězit - vítězit - vítězit, táhnout to dál a výš......dokončit úspěšně studium a zúročit vědomosti a dovednosti naplno v praxi.
Oblíbené jídlo a pití? Můžu vše, ale nejraději mám těstoviny na 1000 způsobů, vařené hovězí s mrkví a bramborem, polévku s játrovými knedlíčky, pizzu, čokoládu - s celými lískovými oříšky a čajík - hodně citrónu a medu, prosím....a taky ionťáky....chi-chi.
Ve chvílích volna - hm, těch moc není, se vyžívám se svými klienty na hodinách spinningu, potloukám se po "svých" lesích se svým 4-nohým boxeřím miláčkem, anebo prostě a jednoduše spím.
Mail:
ICQ:

©2007 Tomáš Matera   |   CSS   |   PHP   |   MySQL